Renee Vandeputte

Renee

Renee Vandeputte / Student Industrieel Ingenieur Bouwkunde

Bij Campus De Reynaert volgde ik de richting Wetenschappen Wiskunde.

Aan geëngageerde leerkrachten geen gebrek, elke les werd er met enthousiasme gewerkt aan het ons bijbrengen van kennis en skills. Het engagement van hele team samen met de warmte en zorg voor haar leerlingen die deze school te bieden heeft, creëert een formidabele omgeving om in te vertoeven. Gevarieerde lessen, uitdagende labo’s, toffe projecten en een groene omgeving om in te ontspannen tijdens de pauzes zijn een mooie samenvatting van mijn ervaring met Campus De Reynaert.

Zelf was ik lid van de toenmalige sportraad waarmee we voor leerling en leerkracht sporttornooien organiseerden die plaatsvonden tijdens de middagpauzes. Dit is opnieuw een mooi voorbeeld van de manier waarop samengewerkt wordt tussen leerling en leerkracht. Het organiseren van deze relatief kleine evenementen leerden mij dat je met een goede planning en samenwerken veel kan bereiken.

Na zes jaar en een spetterende proclamatie startte ik mijn hogere studies met een goeie portie heimwee naar de leerkrachten en methodes van de school.