Infoavond vrijdag 8 oktober 2021

Wij vinden het niet alleen belangrijk om ouders uit te nodigen op school om het rapport of de attitude van een leerling te bespreken, maar willen jullie ook heel graag van in het begin leren kennen. Om die reden heten we jullie van harte welkom op onze school op vrijdag 8 oktober om 19u voor een korte toelichting over onze werking en een informele kennismaking.

Tijdens deze infoavond* kunnen jullie de klastitularis en de leerkrachten van jullie kind ontmoeten, in de klas waar hij of zij les volgt. Dit is hét moment om al jullie vragen te stellen, gaande van de GWP, over het eindwerk dat uw kind dient te maken, reservatie voor het oudercontact via Smartschool, de omgang tussen leerkrachten en leerlingen bij ons op school, de middagsport, de SODA-werking tot de leerbegeleiding en nog zo veel meer!

Inschrijven kan via volgende link: https://forms.gle/KUGXgBozQTLxfF7H8
Graag inschrijven voor 1/10.

Indien u met dringende vragen en/of opmerkingen zit, mag u ons uiteraard ook altijd contacteren op het nummer 051/42 63 63. De leerlingenbegeleiding, de graadscoördinatoren, de klastitularis of de directie staan u graag te woord.

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groeten
Ilse Marijse, Annelies Landuyt & Linde Vandekerckhove - Graadscoördinatoren 1e, 2e en 3e graad
Kristof Lannoo - Directeur Campus de Reynaert

 

*alles zal georganiseerd worden binnen de geldende coronamaatregelen